Beoordelingen van Saray Restaurant Den Haag

Recente recensies

5.0
Tarik
30 mei 2024

Heerlijk eten zoals altijd en een snelle bezorging!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw vertrouwen!

Oktay
24 mei 2024

GEWELDIG!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

N.v.t.
21 mei 2024

Laatste tijd wordt er minder gegeven rijst en bulgur kwaliteit ook omlaag kip was niet echt gaar hb gebeld niemand nam op je krijgt halve peper geen tomaat daarvoor kreeg je echt wat je betaalde dit was mijn lievelings restaurant ik betaal nu wel veel voor wat je krijgt echt jammer

Reactie van Saray Restaurant

Hallo! U geeft aan dat u extra bulgur wilt maar u betaalt er niet voor terwijl er onder menu "extra's" 1 portie rijst of bulgur gewoon staat. Als wij iedereen die GRATIS extra wilt dat geven dan verdienen we helaas niks. Met vriendelijke groet!

Eser
17 mei 2024

lekker hoor, elke hapjes ik ga naar Turkije , dan broodje op, en ik kom terug Nederland 😂😁 maar jammer allen denhaag heeft saray, jullie moet open een saray in rotterdam ook 👍

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank! 😄🏆

R
11 mei 2024

Snelle bezorging! Eten was heerlijk zoals altijd.

fatih
5 mei 2024
Seçkin Günes
4 mei 2024

Beste restaurant in het land. A kwaliteit producten om te happen en bezorgers sneller als Verstappen.

Burak
3 mei 2024

Perfect zoals altijd !!!

Sisi
30 april 2024
Jake
28 april 2024
Georgi Stoyanov
20 april 2024
Z. Sümer
11 april 2024
E
10 april 2024
Roshni Raghoenath-Kali
5 april 2024

Onze favoriete turkse restaurant, wij bestellen zeker 1x in de maand hier! Altijd vers en lekker. Netjes verpakt en de bezorger is vriendelijk. Saray is nooit een teleurstelling!

Orçun
28 maart 2024

Het is de echte turkse doner. Dank je wel, het was een perfekt ervaring! Ik heb 4 stars op bezorging omdat producten klein beetje koud waren. De reste zijn perfekt!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Dilek
28 maart 2024

Ik heb recent voor het eerst bij Saray Restaurant een bestelling geplaatst. Het eten was overheerlijk en van uitstekende kwaliteit, alles was goed ingepakt en de bezorging was supersnel. Ik had nog een verzoek mbt de salade om het apart te verpakken en dat was geen probleem. Ontzettend blij hoe de service was en het zeer smakelijke eten. Zeker een aanrader en ik ga hier absoluut vaker een bestelling plaatsen.

Reactie van Saray Restaurant

Wat een motiverende feedback! Hartelijk dank voor uw reactie ✌🏼️

R
17 maart 2024

Altijd heerlijk eten! Niks aan op te merken!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Oktay Balkaya
14 maart 2024

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Top!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Mohammed
9 maart 2024

Topkwaliteit!

Georgi Stoyanov
9 maart 2024

Hallo. Ik had 3 keer brodje kofte besteld en 2 keer sutlac. Het eten was goed, maar beide sutlacs waren vloeibaar als water, zelfs de hele waren gemorst.

Reactie van Saray Restaurant

Hoi Georgi! Dat is niet de bedoeling, we gaan het goed maken. Excuses voor het ongemak! Ik neem vandaag contact op met je!

Suheyla
8 maart 2024
Johan
28 februari 2024

De hoeveelheid van het eten was absurd weinig tegenover het bedrag wat je betaald!

Reactie van Saray Restaurant

Hallo Johan! Bedankt voor je feedback. Dit is je bestelling, 1x kuru fasulye 10€ 1x pilav üstü döner 15€ (je krijgt standaard 1 sambal en 1 knoflooksaus salade en brood erbij, dit staat ook op het menu aangegeven, maar je hebt zelf extra sauzen aangeklikt) 1x broodje grill 8€ (je krijgt standaard 1 sambal en 1 knoflooksaus en salade erbij, dit staat ook op het menu aangegeven, maar je hebt zelf extra sauzen aangeklikt). Dit zijn helaas onze prijzen. Het kan zijn dat onze prijzen niet goed uitpakken voor jou, er zijn genoeg goedkopere alternatieven rondom ons waar je gebruik van kan maken. Wij geloven in onze kwaliteit. Fijne avond toegewenst Johan!

-
25 februari 2024

Heel lekker en vers. Bestelling kwam precies op tijd aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Batuhan
22 februari 2024
Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Gunes
17 februari 2024

Lekkerste döner die je kan eten. Snelle bezorging.

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Mohamed
17 februari 2024
Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Mootje
15 februari 2024

Top service

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Taher
14 februari 2024

Eten was koud , friet was slap , vlees was taai , deze keer was het niet lekker , laat bezorgd

Reactie van Saray Restaurant

We vinden het jammer dat het deze keer niet naar wens is gegaan. Tijdens hevige regenval moeten onze bezorgers extra langzaam rijden on ongelukken te voorkomen wat er naar toe kan leiden dat het eten kouder aankomt. We zullen het goed maken met u, excuses voor het ongemak en bedankt voor uw vertrouwen.

Caca
14 februari 2024

Heerlijke broodjes. Bedankt chef.

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Bekir
7 februari 2024

Beste restaurant lekker eten

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Maryam
4 februari 2024
Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Rizie
27 januari 2024
Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Devran
27 januari 2024

De helft weggegooid.

Reactie van Saray Restaurant

Goedendag! Als u de volgende keer de reden kunt aangeven dan kunnen we of compenseren of een nieuwe gerecht aanbieden. Zo weten we helaas niet wat er mis is gegaan. Met vriendelijke groet!

Gokhan Golali
21 januari 2024
Sefanur Arpaçay
20 januari 2024

Het was heerlijk, top kwaliteit!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Emel
20 januari 2024
Reactie van Saray Restaurant

Dank u!

Amin
20 januari 2024

Vlees was top Bonen was te zoutig

Reactie van Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback!

Rizie
19 januari 2024

Uitstekend!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Amina
13 januari 2024

Vlotte bezorging altijd heerlijke en goed warme en de lekkerste linzensoep. Ook in het restaurant zelf is de service en bediening altijd top!

Rizie
7 januari 2024
BO
5 januari 2024

Eten lekker en warm bezorger was ook op gewenste tijd aangekomen.

Süheyla
5 januari 2024
Horia
3 januari 2024

Heerlijk vers en smakelijk

Sumer
31 december 2023
Amina
31 december 2023

Ik blijf terugkomen voor de heerlijke linzensoep Fijne jaarwisseling ij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank! Fijne jaarwisseling gewenst!

Sahin
26 december 2023

Eten besteld, eten kwam half aan , waren een gedeelte van de bestelling vergeten. Contact opgenomen eten werd alsnog bezorgd maar echt slordig dit.

Reactie van Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback! U woont letterlijk 2 minuten van de zaak en er ontbrak alleen 1 linzensoep van de totale bestelling die ik meteen binnen 3 minuten heb bezorgd na uw telefoontje. Toen u belde klonk u niet zo boos en zei u dat het kan gebeuren dus ik snap uw review niet helemaal. Fijne dag verder.

Emel
22 december 2023

Top!!

Reactie van Saray Restaurant

Dank u!

Ali
21 december 2023

Very good quality meats. Will definitely be back

Reactie van Saray Restaurant

Thank You Sir!

Amina
21 december 2023

De lekkerste linzensoep, goede service! Ik blijf het aanraden!!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank :)!

Ergun C
15 december 2023

Heerlijk, zoals we gewend zijn. En kwam lekker warm aan!

Mohamed
8 december 2023
Süheyla
5 december 2023
Saliha
3 december 2023

Yillardir giderim,cok sicak ve guler yuzlu calisan insanlar.Et lezzeti ayri bir guzel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Çok teşekkür ederiz efendim!

Anoniem
3 december 2023

Extra portie is geen geld waard…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Gratis bestaat niet meneer. Bedankt voor uw feedback 😊

Gokhan Golali
1 december 2023
Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Sara
12 november 2023

Altijd lekker en warm bezorgd vriendelijke personeel als je hun belt aardige bezorgers mijn favoriete restaurant

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Mo
10 november 2023

Top eten 👍

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Onbekend
8 november 2023
Sara
6 november 2023

Altijd lekker jammer dat gisteren bulgur op was super vriendelijke en behulpzaam personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Altijd welkom 👍🏼

Volkan
4 november 2023
M
29 oktober 2023

Altijd lekker en vers top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Dank u!

Rizie
29 oktober 2023

Ik weet dat het misschien niet helemaal bij jullie concept zou passen. Maar zouden jullie misschien ook een burger gerecht kunnen introduceren? Lijkt me echt geweldig 🤤🤤

Superguner
28 oktober 2023

Top!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Rizie
21 oktober 2023
Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Fuat
20 oktober 2023

Döner sipariş ettim Servis süperdi zamaninda geldi lezzeti efsane herkeze tavsiye ederim teşekkürler

Reactie van Saray Restaurant

Çok teşekkür ederiz efendim!

Kadir
20 oktober 2023

Heerlijk eten & super vriendelijke mensen Met 1 woord PERFECT RESTAURANT

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Rizie
20 oktober 2023
Sara
19 oktober 2023
Reactie van Saray Restaurant

Dank u!

E
14 oktober 2023

Zoals altijd SUPER! En in een kwartier bezorgd

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank! 😊

Rizie
13 oktober 2023

Uitstekend zoals altijd!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Selçuk
11 oktober 2023

Gewoon top kwaliteit eten waar voor je geld .

Reactie van Saray Restaurant

Dank u!

Selçuk
10 oktober 2023

Gisteren was wel een bakje sutlac kapot maar geeft niet

Reactie van Saray Restaurant

Excuses voor het ongemak en enorm bedankt voor uw feedback!

Amina
9 oktober 2023

De lekkerste Turkse linzensoep van Den Haag. Ik ga hier vaak een soepje nuttigen en soms bestel ik hier. Altijd lekkere warme soep, echt een aanrader!!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Devran
5 oktober 2023
Devran
5 oktober 2023
Anton Hristov
2 oktober 2023

Super,the best restaurant in Den Haag

Reactie van Saray Restaurant

Dank U!

RH
29 september 2023
Rizie Shaukat
29 september 2023
Halil Yilmaz
27 september 2023
Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

M. Abdulkadir
22 september 2023

Wij hebben vaker bij jullie besteld, maar nooit ons complimenten laten weten. Alle voorgaande bestellingen waren 5 sterren waard! En deze ook. Het eten was lekker, warm en genieten zoals altijd. Vriendelijke bezorgers, bezorgtijd stipt of zelfs eerder dan aangegeven. Bedankt en tot de volgende keer.

Reactie van Saray Restaurant

Wat een leuke feedback! Hartelijk dank voor uw bericht en altijd welkom!

Anton Hristov
21 september 2023

the best restaurant, the tastiest food and the most accurate delivery

Reactie van Saray Restaurant

Thank you sir!

Kristina
2 september 2023

Eten was lekker, netjes op tijd en een grote portie brood

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Ayse
26 augustus 2023

Snel bezorgd en lekker gegeten! :)

Mustapha
23 augustus 2023
Samir
23 augustus 2023

Bezorging binnen 20 minuten, complimenten! Beste doner van den haag!!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

-
11 augustus 2023

Bezorging was snel, het eten was vers en heel lekker!

-
25 juni 2023

Het eten was heel lekker, goede service en snelle bezorging!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Halime
23 juni 2023
W
12 juni 2023
Rizie
11 juni 2023
Hicham
5 juni 2023

Top!

Reactie van Saray Restaurant

Dank u!

N.v.t.
16 mei 2023
Reactie van Saray Restaurant

Goedendag. U heeft als opmerking geplaatst dat u meer rijst en bulgur wilt. We hebben een standaard in onze porties. U kunt rijst en/of bulgur onder menu "extra's" nog erbij nemen. Bedankt voor uw bestelling!

Rizie
16 mei 2023
Julide
6 mei 2023

Snel bezorgd, goed verpakt , eten was top :)

Klant
14 april 2023

Lekker eten goeie service

W A
8 april 2023

delicious

Cyriel
26 maart 2023

Super snel super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maqbool
11 maart 2023

Saus (knoflook/sambal) vergeten. Voor de rest prima.

FY
10 maart 2023

Superlekker, en razendsnel!

K
8 maart 2023