Beoordelingen van Saray Restaurant Den Haag

Recente recensies

5.0
Iwan
29 november 2022
Ferhat
29 november 2022
Mohamed maatouk
24 november 2022

Lekerrrrr en snel

Layla
14 november 2022

Top

Robby
29 oktober 2022
Ugur
29 oktober 2022
Nadia
16 oktober 2022

Vriendelijk, hygiënisch en heerlijke gerechten.

Tahir
15 oktober 2022

Mooie op tijd en goed gesmaakt

Ali
14 oktober 2022

Teleurgesteld Laatste keer mix speciaal besteld smaakte nergens,vlees was rouw en nog koud en nog twee stukjes brood alles was doorelkaar zag er niet uit Heb gewoon 28 euro betaald voor nix Nooit meer Saray bestellen dus

Reactie van Saray Restaurant

Goedemorgen! Erg jammer dat u het zo heeft ervaren. In saray speciaal zitten 7 soorten vlees, 2 soorten rijst, 2 soorten meze, brood en 2 soorten saus. Met alle kosten erbij zitten wij in een redelijke prijs niveau. Als u had gebeld en had aangegeven wat niet goed is dan konden we het zeker compenseren en goed maken. Natuurlijk heeft u de vrije keuze om ergens anders te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Evita
8 oktober 2022

Eten lekker zoals altijd! Alleen mijn drankje vergeten te bezorgen😄 volgende keer dan maar

Reactie van Saray Restaurant

Excuses voor het ongemak! Het is ongelooflijk druk op het moment. We gaan het zeker goed maken 😊👍🏼

Laurens Profittlich
29 september 2022

Lekker vlees jam jam jam!

Özge Top
23 september 2022

Alles was perfect!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Salah
16 september 2022
Cihad
16 september 2022

Ik sta steeds weer versteld hoe ze de verwachte tijd van levering zo goed weten in te schatten.

Reactie van Saray Restaurant

💪🏻

Halil Yilmaz
14 september 2022

Zoals altijd, top kwaliteit!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Rias
1 september 2022
Sandro
20 juli 2022
Hicham
11 juli 2022

Alles top alleen jammer dat drank in zelfde tasje zat met het eten. Vor de rest heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meltem
7 juli 2022

Heerlijk! Dank je wel voor alle lekkers, wij hebben genoten.

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Aleyna
27 juni 2022

Helemaal tevreden met alles super restaurant!

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback 💪🏻👍🏼

Murat Tekin
23 juni 2022
Reactie van Saray Restaurant

💫💫❤️

HAKAN
22 juni 2022

Genel olarak lezzet ve kalite iyiydi. Kizimiz icin ozellikle pilav ustu doner soylemistik ancak pilavsiz geldi. Saglik olsun.

Reactie van Saray Restaurant

İlginiz için teşekkür ederiz. Birdaha ki siparişiniz de gerekli ilgi ve alakayı göstereceğiz. Özür dileriz.

Prima
18 juni 2022
Uygar Ceber
10 juni 2022

Amazing food ! Super service! So naar Mo Vdb So naar Rahim abey So naar Mercimek Corba ❤

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor dit mooie motiverende review ❤️

Saliha
31 mei 2022

Het eten was heerlijk! Heerlijk gekruid, mals vlees en het was vers! Zelfs de rijst was goed gekruid. En wat word het eten mooi verpakt! Snelle bezorging ook. Zeker tot snel!

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback! Tot snel!

Nader
29 mei 2022

Lekker eten Vriendelijk personeel Echter hebben zij vergeten ipv 5 drankjes, drie drankjes bij leveren

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback! Uiteraard gaan we dit goedmaken!

ZS
28 mei 2022
Cihad
26 mei 2022
Samed C.
15 mei 2022

Zoals altijd top kwaliteit. Super verpakking, warm alsof het in de restaurant geserveerd is. Enige döner en vlees in den haag die zo lekker smaakt dat saus overbodig is. “Kalite tesadüf değildir- Kwaliteit is geen toeval”

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback! 😊

Meltem
13 mei 2022

Dank je wel, was weer heerlijk

Reactie van Saray Restaurant

Dank u!

Zuradia ketwaru
11 mei 2022

Saray is een heel goede turkse restaurant. Ik raad het iedereen aan. Eten is superlekker.

Reactie van Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Nikki van vianen
1 mei 2022
Anoniem
1 mei 2022
Reactie van Saray Restaurant

Zou wel fijn zijn als u er bij zet wat u niet goed vond zodat we ons kunnen verbeteren. Zo is het lastig voor ons 😊

Ibrahim
14 april 2022
Mkn
13 april 2022

Snel leveren..aardig medewerker was aan het telefoon ..het maaltijd kwam warm ook in gesloten verpakking..dat is echt hygiënech .. kwaliteit van alle soorten van de vlees top ..waard elke cent..

Topkir
10 april 2022

Zoals altijd goed eten en service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MT
9 april 2022
Alec
31 maart 2022

The doner en lahmacun in town!

Nisrin
29 maart 2022

Heerlijk net als altijd! Snelle service!

Reactie van Saray Restaurant

Dank u!

Sarah
29 maart 2022
burak kartal
17 maart 2022
Lea
10 maart 2022

Mix grill via hun website besteld, bezorging op "zo snel mogelijk" geplaatst. Ja hoor, ik hoefde niet lang te wachten. Het eten was heer heerlijk! Van mij krijgen ze een dikke 10.

Reactie van Saray Restaurant

Wat een leuke feedback! Vriendelijk bedankt!

Sharvand
5 maart 2022

Zoals altijd top!

Reactie van Saray Restaurant

Dank u!

Mostafa
27 februari 2022

Het flees was niet te Kawen deze keer was niet mals helaas

Reactie van Saray Restaurant

Soms kan het zijn dat door drukte en overbelasting van onze grill we iets over het hoofd kunnen zien. Onze gemeende excuses hiervoor. Tot ziens!

Cem
24 februari 2022
Hakan
24 februari 2022

Eten was heerlijk en ook snel bezorgd!

Emel
21 februari 2022

Super snelle bezorging en heerlijk eten !!

Furkan Ilkhan
19 februari 2022

Dit noem ik nou kwaliteit doner!! Eten was ook nog eens lekker warm, alsof het net aan tafel werd geserveerd binnen de zaak. Voor herhaling vatbaar! dikke 5 sterren van mij.

Mustafa
18 februari 2022
Emel
15 februari 2022

Heerlijk !!!

Ariba
9 februari 2022

Super snel bezorgd en heerlijke adana kebab!

Anoniem
4 februari 2022
N
3 februari 2022
A
30 januari 2022
Mira
27 januari 2022

Heerlijke eten! , je geniet er echt van. Je bestelling is ook zo klaar. Dit word mijn vaste eetplek!

Reactie van Saray Restaurant

Wat geweldig om dit te lezen! Vriendelijk bedankt !

Ahmet
26 januari 2022

Eten was zoals altijd HEERLIJK! Prijs en kwaliteit is erg goed. Geen ander restaurant in Den Haag zoals Saray.

Reactie van Saray Restaurant

Dank U meneer!

Amsrik
26 januari 2022

Super lekker zoals altijd. Goed verpakt en een vriendelijke bezorger.

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt !

Mor
25 januari 2022

Top etten !!!!!!!!!!!!!!

Reactie van Saray Restaurant

Dank U !

Anoniem
25 januari 2022

Snelle bezorging en lekker eten!

Reactie van Saray Restaurant

Dank U !

mak
23 januari 2022

heerlijke doner, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Bedankt !

Meltem
22 januari 2022

Heerlijk gegeten als altijd!

Reactie van Saray Restaurant

Dank U!

Isa
21 januari 2022

Ik heb niks toe te voegen

Anoniem
20 januari 2022

Ik vind dit een van de beste restaurants in Den Haag en omgeving. Super netjes verpakt alles, goede porties en snel bezorgd. Echt mijn complimenten

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw complimenten!

Melisa
19 januari 2022

10!

Zorel
6 januari 2022

Lekker gegeten.

Kubra
31 december 2021
Orhan Tezel
29 december 2021

Toppers, elke keer opnieuw. Ga zo door!

Reactie van Saray Restaurant

Dank u!

.
26 december 2021
Clay Van beers
26 december 2021

Eten was zoals altijd heel goed! Zeer snel gebracht! Super jongens, tot de volgende keer!! Heel erg bedankt!

Olcay Basaran
25 december 2021

een van de beste in Nederland!

Reactie van Saray Restaurant

Wat een eer! Dank U!

Olcay Basaran
25 december 2021

Lovely!

Faruk
25 december 2021
Tommy
21 december 2021

Top

Emel
21 december 2021

Snelle bezorging en lekker eten!

Muhammed Ali
21 december 2021

Ik vond het jammer dat de bezorger me niet groette. De doner is lekker maar persoonlijk vind ik het niet geschikt voor bezorgen want ook al was het eten snel geleverd at ik deels gedroogde vet dat zeg maar wit wordt als het vlees afkoelt. Het is meer geschikt om gelijk op locatie te eten. Maar ondanks dat was het eten wel lekker. Misschien als het salade wat citroensap of iets dergelijks erbij had dan zou het nog fantastischer worden. Ik vind het lekkerste bij jullie de houtskoolbarbecue. Alleen jammer dat je niet apart patat erbij kan bestellen of dat de vakjes niet helemaal gevuld zijn met patat of rijst ook al betaal je er wel voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Goedendag. Bedankt voor uw feedback. We excuseren ons namens de bezorger! We hebben er meteen werk van gemaakt en de aandachtspunten doorgenomen. Nogmaals bedankt voor uw feedback en tot ziens!

L
21 december 2021
Tarik
19 december 2021
Meltem
11 december 2021

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk!

Ipek
11 december 2021

Wauw wat een snelle service! Eerste keer besteld hier en het eten was supper lekker. Herhaling vatbaar!

LC
6 december 2021

Topkwaliteit eten!

Reactie van Saray Restaurant

Dank U!

Anoniem
3 december 2021

Eten was lauw toen wij het kregen. Was namelijk bij het verkeerde huisnummer bezorgd. Buren hadden aangegeven dat het niet hun eten was, maar de bezorger luisterde niet naar ze zeiden de buren. Zit je thuis te wachten met de kinderen. Dit hebben wij nog niet eerder gehad bij Saray. Wel jammer. Gelukkig hebben wij eerlijke buren die in de kou en regen het eten naar ons brachten.

Reactie van Saray Restaurant

Goedendag, bedankt voor uw feedback. Er is een misverstand ontstaan omdat deze bezorger een Engelstalig meneer is. Volgende keer kunt u ook altijd bellen naar de zaak en dit aangeven zodat wij ons hierop kunnen verbeteren. Excuses voor het ongemak, bedankt voor uw bestelling!

Maryam
29 november 2021

Wat een service! Wat is het eten heerlijk. Hiermee bedoel ik dat het eten vol van smaak is. Ambachtelijke doner, sappig vlees en perfecte Turkse barbecue. Zo moet grill zijn. Mooi verpakt, alsof het geen bezorging was. Het eten was goed op temperatuur. Iedereen heeft genoten. Super lieve bezorger. Grappige medewerker aan de lijn tijdens het bestellen. Grapjes moeten kunnen in deze tijd. Hou ervan! Tot de volgende keer! Blijf in wateringen bezorgen :)

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback! Leuk om te horen allemaal 😊

Marco
24 november 2021
Ser
17 november 2021
M
14 november 2021
Sust
22 oktober 2021

Het was heerlijk en optijd bezorgd. !!!! Volgende keer weer bestellen bij Sarsy

Mary
22 oktober 2021

Heerlijk vers en snel

Sezgin
17 oktober 2021

Was wel koud jammer Elhamdullah was wel lekker maar je maakt het goed volgende keer wel goed

Reactie van Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback, we zullen er alles aan doen om bij uw volgende bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Houd rekening met afstand en drukte in het verkeer. Fijne avond toegewenst!

Mahmud
11 oktober 2021

Lekker lekker en nogmaals lekker. Zelfs die meze’s heerlijk. Alles zit erin van brood tot tandenstoker 👍 ga zo door zal ik zeggen.

Murat
7 oktober 2021

Zalig zelfgemaakte doner, echt Turkse stijl

Car
6 oktober 2021
Selma
6 oktober 2021

Ik heb gister een kipschotel besteld en 'n broodje doner. Maar het viel zwaar tegen dit keer. Je betaalt extra voor rijst, en krijgt een klein bakje wat maar voor de helft gevuld is. Geen brood bij de mezze, en de frietjes waren allemaal halfgebroken, doorbakken restjes. Wel jammer want het broodje doner en de mezze vielen bij ons altijd in de smaak. Ps 1 mini bakje knoflooksaus voor een grote donerbroodje vind ik ook echt gierig..

Patrick Engelen
28 september 2021

Vertrouwd, zoals altijd. De beste Turkse keuken😍

Reactie van Saray Restaurant

Dank u zeer!

Neslihan Yildiz
21 september 2021
Volkan
4 september 2021
Sezer
16 juli 2021

Snel bezorgd, eten was warm en super lekker. Groot respect voor de kwaliteit en service.

Reactie van Saray Restaurant

Dank U!

Nor
13 juli 2021

1 woord: TOP Bestelling binnen het uur op zaterdagavond. Verpakking is zeer professioneel en goed in orde. Geen lekkend aluminium bakje. Salade in een apart bakje en blijft vers en knapperig. Eten is heerlijk, vers bereid en goede porties. Beste (bezorg)restaurant uit de Turkse keuken voor mij in Den Haag (en ik heb er veel gehad).

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

Umit
12 juli 2021
Ryan
8 juli 2021

Zoals altijd perfect, lekker malse döner! Goed warm nog, gewoon de beste in Den Haag en misschien wel van Nederland!!

Reactie van Saray Restaurant

Wauw✌🏻🏆

Arif
6 juli 2021

GEWELDIG! SUPER SNEL BEZORGD EN HEERLIJK OOK NOG!!!!

Salih
6 juli 2021

Jammer dat de doner heel vroeg al op is voor de rest perfect

Abba
20 juni 2021

Heerlijk lekker 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

adem
17 juni 2021

beste doner van Den Haag

Fam. Wit
16 juni 2021

Heerlijk, snel en uitgebreid!

Melisa
9 juni 2021

Werkelijk waar, het lekkerste Turks restaurant in Den Haag en omgeving! Top!

Reactie van Saray Restaurant

Wat een eer! Bedankt voor uw feedback!

Muhammed Gölali
8 juni 2021

Heerlijk gegeten, mijn complimenten!

Reactie van Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback!

Salim
31 mei 2021

10+10

Reactie van Saray Restaurant

Dank U!

Anoniem
28 mei 2021

Het eten was weer heerlijk op helaas de patat na. Patat was slap en soms ook niet gaat. Jammer. Wij bestellen vaker , maar hebben dit niet eerder gehad

Reactie van Saray Restaurant

Goedendag. Wij proberen altijd alles keurig netjes te bezorgen. Ik kan zien dat u een vaste klant bent van ons. Soms met de drukte gebeurt het wel is dat we dingen over het hoofd zien. Neem aub de volgende keer contact op met ons zodat wij meteen alle minpunten kunnen oplossen zoals u dat gewend bent van ons. Hopelijk tot snel!

Abdoel
24 mei 2021

Mixed grill en kofte schotel. Goed gekruid en lekkere houtskool smaak. Bezorging snel, goed op de hoogte gehouden. Een minpunt; porties beetje aan kleine kant.

Reactie van Saray Restaurant

Goedendag, bedankt voor uw feedback. Wij proberen zoveel mogelijk de beste samenstelling voor de beste prijs te doen. In een mix grill zitten totaal 3 stukjes kipfilet, 3 stukjes lams, 3 stukjes kip vleugel, 1 spies adana kebap, 1 lamskotelet. We serveren het gerecht inclusief rijst, brood, salade, saus en meze. Alles voor maar 17,50 in een professionele verpakking en geen spons of aluminium bakjes. U krijgt verpakte bestek met alles erop en er aan ( denk aan tandenstoker, wet tissue, aparte servet, lepel, vork, mes). We hopen u snel terug te zien. Nogmaals bedankt!

Rida
23 mei 2021
Ahmad Al Refai
14 mei 2021

De lekkerste. Grill in Den haag We hebben erg genieten van

Reactie van Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen!

R Remak
12 mei 2021

Heerlijk als altijd!!!

Meltem
7 mei 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd. Dank je wel

Reactie van Saray Restaurant

Dank u!

Feray
2 mei 2021

Het eten kwam snel en lekker warm aan. Het eten was weer heerlijk! En wat ons iedere keer opvalt is de grote hoeveelheid van de porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Eet smakelijk!

Sezgin
28 april 2021

Was weer top

Reactie van Saray Restaurant

Dank u voor uw feedback!

Rodi
17 april 2021
i.r
16 april 2021
Meltem
15 april 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Emel
13 april 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging

Cihad
10 april 2021

- Snel - Warm - Veel - Lekker

Yvonne
7 april 2021

Goede service, snelle levering en lekker eten.

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

Onur goerboez
30 maart 2021

Zeer snel bezorgd en goed ga zo door

Cihad
27 maart 2021

Wat een kwaliteit! Ver boven alle andere restaurants waar ik besteld heb. Ook nog eens snelle levering en gewoon zodanig warm alsof het net van de grill is gekomen.

Reactie van Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback!

Anoniem
24 maart 2021

Eten was heerlijk, lekker warm bij het uitpakken. Hoeveelheid was perfect. De mixgrill is echt een aanrader. De mix van witte rijst en bulgur ‘’heerlijk’’. Saray bedankt! En tot gauw weer.

Ismail
23 maart 2021

Zeer tevreden

altun
21 maart 2021

Online besteld en nog gebeld , maar krijg toch niet hoe ik het bestelde !! Hiervoor was alles oké maar de services gaat achterruit !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Beste klant. Spijtig om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft moeten ervaren. Tijdens topdrukte en spitsuren kan het helaas voorkomen dat we fouten maken. Onze excuses voor het ongemak.

Hakan
13 maart 2021

Eten was koud aan gekomen terwijl t 2 minuten rijden is

Reactie van Saray Restaurant

Goedendag. Uw bestelling was meteen de deur uit gegaan en binnen 5 minuten bezorgd. Heeft u uw bestelling meteen gegeten of laten wachten? Uw bestelling is om 13:06 binnen gekomen en 13:20 de deur uitgegaan. Rond 13:25 is het bezorgd. Met vriendelijke groet!

Huseyin
10 maart 2021

We zijn heel erg tevreden met jullie service en producten

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback

Murat
8 maart 2021

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit

Billy
7 maart 2021
Haya
6 maart 2021

Dear Saray team, I love your food and my friends and I usually order from your restaurant or go there in person. However, I have to say that I was very disappointed with the food i ordered yesterday. The chicken was dry, the food was very cold, and there wasn't enough salad.

Reactie van Saray Restaurant

Dear customer. We want to apologize for your bad experience. We will investigate what went wrong and we will catch up to compensate this bad experience. You'll hear soon from us.

Zeynel
26 februari 2021

Vlees is zeer hoge kwaliteit overheersende smaak, heerlijk eten echt van genoten is een aanrader

E.
21 februari 2021

Lekkere broodje döner

Dogan
21 februari 2021

Top top top

Oktay
15 februari 2021

Echte lekkere eten

Ergün
15 februari 2021

Top, zoals altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goerboez
6 februari 2021

Ik ken geen betere dan hier !! Alleen de verpakking zo professioneel netjes ga zo door zal ik zeggen

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback 🙏🏻

Emel
3 februari 2021
Sezgin
1 februari 2021

Nr 1 Alles was Heerlijk dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Afiyet olsun!

Mo
28 januari 2021

Was precies op tijd en het smaakte zoals altijd super!!

Emre reizen
23 januari 2021

Altijd super lekker gerechten

Victor
23 januari 2021

Erg lekker! Zeker een aanrader

Mokhtar
20 januari 2021

Beste service en lekkerste eten

Sahin Duygulu
15 januari 2021

Wij bestellen vaker hier, het eten is zoals altijd goed en de bezorging is snel!

Ryan Remak
12 januari 2021

Ik heb nu 5 á 6 keer besteld en elke keer was het top! De döner verreweg het beste van Den Haag en omstreken! HEERLIJK

WS
9 januari 2021

HEERLIJK!

Duram
29 december 2020

Top zoals altijd. Heerlijk vlees.

Rizie
27 december 2020
Anoniem
27 december 2020

Beste van Den Haag

Rizie
27 december 2020
Dogan
20 december 2020

Top top top!!! Altijd goed vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Winish N
19 december 2020

Geweldige kipvleugels en kipfilet. Heerlijk gegeten zoals altijd. Bezorging ook super snel.

Emel
16 december 2020

Vandaag weer besteld bij Saray restaurant. Het eten was zoals altijd heerlijk en warm bezorgd. De bezorger stond op aangegeven tijdstip voor de deur. Ik zal zeker blijven bestellen bij dit restaurant.

Katarina
16 december 2020

Food without real flavour. Lamb was very difficult to eat and not really tasty. In general, we were very disappointed. :(

Reactie van Saray Restaurant

Dear Katarina. We are sorry that you are disappointed in our food. Sometimes people just have another taste and knowledge about food. This is going also compared with different cultures etc. We hope we can satisfy you when you order next time. Thanks for your feedback!

Anoniem
15 december 2020

Top

Aaaa
12 december 2020

Lekker en snel!

T.S
10 december 2020

Het eten is zoals altijd Heerlijk!! Wordt netjes op tijd bezorgd en het is ook nog s warm 🤗 zeker voor herhaling vatbaar! 😁 Groeteeeeeee van The Kierveler

Ozlem
8 december 2020

Lekker eten. Mijn collega’s zijn nu verslaafd aan Saray🤭. Je krijgt zo veel terug voor je geld. Top service.

Reactie van Saray Restaurant

bedankt voor uw leuke feedback :D

O.Sahin
5 december 2020

Vlees smaakt geweldig bij jullie! Service = goed, klantvriendelijkheid tevreden.. Ik bestel graag bij jullie :)

Reactie van Saray Restaurant

🏆🔥

Anoniem
5 december 2020
Anoniem
5 december 2020

Patat was helaas bijna koud. De rest van het eten was zoals wij gewend zijn. Lekker!

Reactie van Saray Restaurant

Wegens drukte zien we soms kleine dingen over het hoofd. Excuus voor het ongemak. Bedankt voor uw feedback!

Mina
4 december 2020

Eten smaakt heerlijk !! En bezorgen komen ze netjes op tijd!

Reactie van Saray Restaurant

Dank U!

Burcu Yildirim
4 december 2020

Ayran siparis etmistim gelmedi. Postcode 2548MN

L Ayrova
28 november 2020

Alles is heerlijk en altijd op tijd bezorgd !

Reactie van Saray Restaurant

🙏🏻

DADAS
24 november 2020

HAYIRLI ISLER,,GARDASLAR. SUPER EN HEEL LEKKER ETEN BIJ SARAY HESEN EMMI,,IS EEN TRADITIE GEWORDEN,,EN PERSONEEL HEEL VRIENDELIJK EN GASTVRIJ..DAT IS HET FIJNSTE WAT MEN VERWACHT ALS TRADITIE,,GROET EN SELAMLAR,

Reactie van Saray Restaurant

🙏🏻

Dogan
24 november 2020

Top top top!!! Vlees is altijd goed

Reactie van Saray Restaurant

🙏🏻

Kaan
18 november 2020
Eken
16 november 2020
Emin
12 november 2020

Heerlijke soep en prima op tijd bezorgd. kippetjes op de gril is absolute aanrader.

Tahsin
10 november 2020

Lekker eten en snelle bezorging 👍

Willem Sanderse
8 november 2020

Heerlijke Mix Grill, met lekkere bijgerechten, zoals brood, salade, sausen en frietjes. We hebben ervan genoten. Bedankt.

Ergun Agirman
7 november 2020

Mükemmel,ve yemiz temiz,saygı ve sevgilerimle 👍

haydar
1 november 2020
C.
1 november 2020

Beste van Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
1 november 2020
W.N.
30 oktober 2020

Heerlijke kipvleugels en kipfilet in combinatie met het patat, saus en salade. Bezorging altijd supersnel en zeker een aanrader!

Dogan
29 oktober 2020

Top zoals altijd

hamid
28 oktober 2020

lekkere eten, helaas te weinig vlees

Reactie van Saray Restaurant

Beste Heer, bedankt voor uw reactie! Voor broodjes en wraps grill krijgt u voor maar 2.50 euro meer het dubbele aan vlees. U kunt dit kiezen tijdens het bestellen. Bedankt voor uw bestelling!

Jiar
27 oktober 2020

Net als altijd , heerlijk 👍

Ergun
25 oktober 2020

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Golali
24 oktober 2020

Döner was heerlijk!

Dogan
22 oktober 2020

Heerlijk vlees. Alles vers! Gewoon top

E.y
22 oktober 2020
Rizie
19 oktober 2020

kleine opmerking bezorger aangeven dat het eten in juiste staat aanleveren belangrijker is dan snelheid. Voor de rest zoals altijd smaakt alles enorm goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Clarita
18 oktober 2020

Super lekker

Sadra
18 oktober 2020

Heerlijk gegeten, snel geleverd

Hayat
9 oktober 2020

Ik schrijf normaal geen reviews maar het eten was erg lekker en de service was top!!! Ik kon het niet laten. Zeker een aanrader!

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

Yilmaz
3 oktober 2020

Herzamanki gibi lezzetli

Rowan
2 oktober 2020

Het eten was weer perfect zoals gewoonlijk ,snelle bezorging

Metin Ates
25 september 2020

Deze keer ff geen tijd om zelf te gaan eten in het restaurant dus dan maar bestellen en zoals altijd weer overweldigend gegeten. Bezorging was op tijd. Netjes ingepakt en dus goed warm geleverd. Een begrip in Den Haag

Reactie van Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback!

Ali
17 september 2020

Kwaliteit eten, altijd nette bezorgers. Veel restaurants zouden een voorbeeld aan jullie kunnen nemen!

Ali
9 september 2020

Jullie döner doet me denken aan Turkije, heerlijk man.

Ali
30 augustus 2020

Met één woord: FANTASTISCH!

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

Ali
30 augustus 2020
Ryan
29 augustus 2020

Altijd goed, deze keer weer! Niks veranderen!!

Ali
26 augustus 2020

Heerlijk

Ali
25 augustus 2020

Vers en kwaliteit vlees, dat proef je. Alles hier is kwaliteit

Anoniem
19 augustus 2020
Ali
17 augustus 2020

Nooit iets te klagen! Je merkt bij iedere bestelling dat ze de kwaliteit hoog in het vaandel hebben, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ali
12 augustus 2020

Zoals altijd heerlijk en goede service!!

Ali
8 augustus 2020

Besta adana in denhaag

Anoniem
7 augustus 2020
Fatma
7 augustus 2020

Ontzettend lekker gegeten! Ruime porties, bij bezorging nog lekker warm. Zal er zeker vaker bestellen!

Raffi
3 augustus 2020

Altijd heerlijk , altijd sneller dan verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rizie
2 augustus 2020
Ali
27 juli 2020

Ongelooflijk lekker. Zij hebben de lekkerste döner op het menu. Bezorgers altijd nette jongens, ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ali
24 juli 2020

Goed eten goede bezorgers. Zo hoort het!

Soufian
23 juli 2020

Top service!! Beste restaurant in Den Haag echt een aanrader!! Zal hier zeker vaker bestellen.

Rizie
22 juli 2020
Latoya
19 juli 2020

Toppie. Het eten is goed warm bezorgd. Alleen de friet bij menu volgende keer apart verpakken, omdat de friet erg slap was.

Anoniem
17 juli 2020
Rizie
13 juli 2020
Rizie
12 juli 2020
Rizie
10 juli 2020
Zarife
4 juli 2020

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel.

Fatima
3 juli 2020

Heerlijk eten en top service

Rizie
2 juli 2020
Ali G
30 juni 2020
Ali
11 juni 2020

Heerlijk en VERS eten. Ik bestel nergens anders meer!

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

Bicer
6 juni 2020

Eten was lekker en warm toen het bezorgd werd. Misschien wel een idee om de kip apart van de patat te doen. Dan wordt de patat niet slap van het vocht van de kip.

Reactie van Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback!

Muhammed Golali
2 juni 2020

Heerlijk gegeten!

Oguzhan Yildirim
1 juni 2020
Ruud
28 mei 2020
Luciano
27 mei 2020

Altijd kwaliteit food.

Amit
27 mei 2020

Goed eten en snelle bezorging, kortom zeer tevreden!

Rizie
22 mei 2020
Khaoula
21 mei 2020

Aanrader mensen! Aardig personeel, service is top en eten was heerlijk en op tijd! Voortaan bestellen wij altijd hier.

Reactie van Saray Restaurant

🙏🏻

Serap
20 mei 2020

Geweldig, goed op tijd bezorgd. Lekker alles op smaak. Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Saray Restaurant

Dank U!

Rizie
20 mei 2020

Zoals altijd top kwaliteit en service. Soep smaakte wel anders dan wat ik gewend ben bij schalk burgerstaat. Anders is minder lekker helaas.

Reactie van Saray Restaurant

Goedendag. Bedankt voor uw feedback. Omdat 2 verschillende kokken de soepen maken bij 2 verschillende vestigingen is het gebruikelijk dat de recepten en smaken kunnen verschillen. We proberen zoveel mogelijk beide vestigingen op zelfde niveau te houden. Vriendelijk bedankt voor uw opmerking!

Fi
19 mei 2020
Adam
15 mei 2020

Eten was lekker. Goede smaak en kruiden. Patat was heel erg zacht geworden door bedekken met folie, jammer. Smaak was goed. Ook zit er gevoelsmatig weinig vlees in de broodjes.

Reactie van Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw review! Patat zal helaas altijd ietsjes slapper aankomen dan dat u gewend bent bijvoorbeeld hier te eten. Volgende keer raad ik aan om rijst te nemen. Wat hoeveelheid vlees betreft in de broodjes, voor alleen maar 2,50 euro meer krijgt u het dubbele aan vlees in uw broodjes! Tot de volgende keer.

E. Karaguzel
15 mei 2020

Zo, wat was het eten heerlijk!!! je proeft het eten uit de steenoven. de bezorging was top!! en zeker op tijd. Dank hiervoor!!

Emre Tüysüz
15 mei 2020

Woorden kunnen niet beschrijven hoe het smaakt, dan maar cijfers : 10/10!

Reactie van Saray Restaurant

Geweldig om zulke reacties te zien. Vriendelijk bedankt! We zullen er alles aan doen om jullie tevreden te houden!

Datau family
12 mei 2020

Ons favoriete Turkse restaurant , de Döner is ambachtelijk gemaakt en dat proef je.

Reactie van Saray Restaurant

vriendelijk bedankt!

Nihat
10 mei 2020
Sandra
7 mei 2020

De beste döner van de stad. Snelle en prettige levering, gratis baklava, heerlijk, cok güzel, bedankt ! 😊

Reactie van Saray Restaurant

😊👍🏻 Dank U!

MY
6 mei 2020

Na 15 jaar Istanbul waar je snel went aan een “gouden standaard” is dit de beste döner die ik tot nu toe in NL heb gegeten. Zeer klantvriendelijk, snelle service voor een goede prijs...petje af Saray Den Haag!!!

Reactie van Saray Restaurant

Wat een motiverende feedback. Heel erg mooi om te zien dat u ons zo ervaart. Vriendelijk bedankt!

Kevin
6 mei 2020

Heerlijk eten van een goede kwaliteit!

Pooja
5 mei 2020

1ste X hier besteld en zeker niet de laatste keer. Vlees was lekker gekruid en goed gegrild! Opmerkingen zijn gelezen maar wel voor de helft want ik wilde geen rijst en salade (aangegeven eet dat niet en is zonde om weg te gooien) maar heb dat alsnog meegekregen. Volgende keer ook meer saus want 1 kleine bakje was niet genoeg voor 2 gerechten. Broodje Adana was wel karig en snap nu ook dat er optie extra adana wordt gegeven maar voor €7,50 mag er nog wel een spiesje op hoor ;-) Verder super lekker gegeten! (Tip: extra saus meegeven, mixgrill Lams toevoegen en patat/aardappelschijfjes)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saray Restaurant

Beste, We gaan ons menu uitbreiden met keuze met of zonder friet. Per gerecht krijgt u altijd 1 knoflooksaus en sambal. Onder kopje extra's kunt u meer knoflooksaus aanklikken. Vriendelijk bedankt voor uw feedback, tot de volgende keer!

Sandra
4 mei 2020
Haider
3 mei 2020

Behalve dat het eten zo lekker was, kreeg je nog bestek en een natte doekje, wat je nauwelujks ziet bij een ander grill restaurant. En ja het eten wordt snel bezorgd.

Reactie van Saray Restaurant

dank u!

Sandra
2 mei 2020

zoals altijd heerlijk eten, lekker snelle levering.

Muhammed Golali
30 april 2020

Heerlijk gegeten!

Reactie van Saray Restaurant

dank u!

Nuraya
23 april 2020

Top!! heerlijk gegeten! Zeker een aanrader!!

Reactie van Saray Restaurant

dank u!

Mohammed Donmez
23 april 2020
Nuraya
22 april 2020

De beste mix grill! Met heel vriendelijk personeel! Mijn nieuwe favoriete restaurant! Heerlijk warm, vers en supersnel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fehmi
17 april 2020

Alles perfect

Mamadou
15 april 2020

Heerlijk eten

Reactie van Saray Restaurant

dank u!

Yilmaz
12 april 2020

Website is zo makkelijk en zonder enige poespas... eten is zoals altijd heerlijk, service is ongetwijfekd optimaal!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ali
11 april 2020

Grill van saray blijft voor mij de beste!