Bewertungen von Saray Restaurant Den Haag

Neue Beurteilungen

5.0
Sandro
20 Juli 2022
Hicham
11 Juli 2022

Alles top alleen jammer dat drank in zelfde tasje zat met het eten. Vor de rest heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Meltem
7 Juli 2022

Heerlijk! Dank je wel voor alle lekkers, wij hebben genoten.

Antwort von Saray Restaurant

Hartelijk dank!

Aleyna
27 Juni 2022

Helemaal tevreden met alles super restaurant!

Antwort von Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback đŸ’ȘđŸ»đŸ‘đŸŒ

Murat Tekin
23 Juni 2022
Antwort von Saray Restaurant

đŸ’«đŸ’«â€ïž

HAKAN
22 Juni 2022

Genel olarak lezzet ve kalite iyiydi. Kizimiz icin ozellikle pilav ustu doner soylemistik ancak pilavsiz geldi. Saglik olsun.

Antwort von Saray Restaurant

Ä°lginiz için teƟekkĂŒr ederiz. Birdaha ki sipariƟiniz de gerekli ilgi ve alakayı göstereceğiz. ÖzĂŒr dileriz.

Prima
18 Juni 2022
Uygar Ceber
10 Juni 2022

Amazing food ! Super service! So naar Mo Vdb So naar Rahim abey So naar Mercimek Corba ❀

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor dit mooie motiverende review ❀

Saliha
31 Mai 2022

Het eten was heerlijk! Heerlijk gekruid, mals vlees en het was vers! Zelfs de rijst was goed gekruid. En wat word het eten mooi verpakt! Snelle bezorging ook. Zeker tot snel!

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback! Tot snel!

Nader
29 Mai 2022

Lekker eten Vriendelijk personeel Echter hebben zij vergeten ipv 5 drankjes, drie drankjes bij leveren

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback! Uiteraard gaan we dit goedmaken!

ZS
28 Mai 2022
Cihad
26 Mai 2022
Samed C.
15 Mai 2022

Zoals altijd top kwaliteit. Super verpakking, warm alsof het in de restaurant geserveerd is. Enige döner en vlees in den haag die zo lekker smaakt dat saus overbodig is. “Kalite tesadĂŒf değildir- Kwaliteit is geen toeval”

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback! 😊

Meltem
13 Mai 2022

Dank je wel, was weer heerlijk

Antwort von Saray Restaurant

Dank u!

Zuradia ketwaru
11 Mai 2022

Saray is een heel goede turkse restaurant. Ik raad het iedereen aan. Eten is superlekker.

Antwort von Saray Restaurant

Hartelijk dank voor uw feedback!

Nikki van vianen
1 Mai 2022
Anoniem
1 Mai 2022
Antwort von Saray Restaurant

Zou wel fijn zijn als u er bij zet wat u niet goed vond zodat we ons kunnen verbeteren. Zo is het lastig voor ons 😊

Ibrahim
14 April 2022
Mkn
13 April 2022

Snel leveren..aardig medewerker was aan het telefoon ..het maaltijd kwam warm ook in gesloten verpakking..dat is echt hygiënech .. kwaliteit van alle soorten van de vlees top ..waard elke cent..

Topkir
10 April 2022

Zoals altijd goed eten en service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MT
9 April 2022
Alec
31 MĂ€rz 2022

The doner en lahmacun in town!

Nisrin
29 MĂ€rz 2022

Heerlijk net als altijd! Snelle service!

Antwort von Saray Restaurant

Dank u!

Sarah
29 MĂ€rz 2022
burak kartal
17 MĂ€rz 2022
Lea
10 MĂ€rz 2022

Mix grill via hun website besteld, bezorging op "zo snel mogelijk" geplaatst. Ja hoor, ik hoefde niet lang te wachten. Het eten was heer heerlijk! Van mij krijgen ze een dikke 10.

Antwort von Saray Restaurant

Wat een leuke feedback! Vriendelijk bedankt!

Sharvand
5 MĂ€rz 2022

Zoals altijd top!

Antwort von Saray Restaurant

Dank u!

Mostafa
27 Februar 2022

Het flees was niet te Kawen deze keer was niet mals helaas

Antwort von Saray Restaurant

Soms kan het zijn dat door drukte en overbelasting van onze grill we iets over het hoofd kunnen zien. Onze gemeende excuses hiervoor. Tot ziens!

Cem
24 Februar 2022
Hakan
24 Februar 2022

Eten was heerlijk en ook snel bezorgd!

Emel
21 Februar 2022

Super snelle bezorging en heerlijk eten !!

Furkan Ilkhan
19 Februar 2022

Dit noem ik nou kwaliteit doner!! Eten was ook nog eens lekker warm, alsof het net aan tafel werd geserveerd binnen de zaak. Voor herhaling vatbaar! dikke 5 sterren van mij.

Mustafa
18 Februar 2022
Emel
15 Februar 2022

Heerlijk !!!

Ariba
9 Februar 2022

Super snel bezorgd en heerlijke adana kebab!

Anoniem
4 Februar 2022
N
3 Februar 2022
A
30 Januar 2022
Mira
27 Januar 2022

Heerlijke eten! , je geniet er echt van. Je bestelling is ook zo klaar. Dit word mijn vaste eetplek!

Antwort von Saray Restaurant

Wat geweldig om dit te lezen! Vriendelijk bedankt !

Ahmet
26 Januar 2022

Eten was zoals altijd HEERLIJK! Prijs en kwaliteit is erg goed. Geen ander restaurant in Den Haag zoals Saray.

Antwort von Saray Restaurant

Dank U meneer!

Amsrik
26 Januar 2022

Super lekker zoals altijd. Goed verpakt en een vriendelijke bezorger.

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt !

Mor
25 Januar 2022

Top etten !!!!!!!!!!!!!!

Antwort von Saray Restaurant

Dank U !

Anoniem
25 Januar 2022

Snelle bezorging en lekker eten!

Antwort von Saray Restaurant

Dank U !

mak
23 Januar 2022

heerlijke doner, snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saray Restaurant

Bedankt !

Meltem
22 Januar 2022

Heerlijk gegeten als altijd!

Antwort von Saray Restaurant

Dank U!

Isa
21 Januar 2022

Ik heb niks toe te voegen

Anoniem
20 Januar 2022

Ik vind dit een van de beste restaurants in Den Haag en omgeving. Super netjes verpakt alles, goede porties en snel bezorgd. Echt mijn complimenten

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw complimenten!

Melisa
19 Januar 2022

10!

Zorel
6 Januar 2022

Lekker gegeten.

Kubra
31 Dezember 2021
Orhan Tezel
29 Dezember 2021

Toppers, elke keer opnieuw. Ga zo door!

Antwort von Saray Restaurant

Dank u!

.
26 Dezember 2021
Clay Van beers
26 Dezember 2021

Eten was zoals altijd heel goed! Zeer snel gebracht! Super jongens, tot de volgende keer!! Heel erg bedankt!

Olcay Basaran
25 Dezember 2021

een van de beste in Nederland!

Antwort von Saray Restaurant

Wat een eer! Dank U!

Olcay Basaran
25 Dezember 2021

Lovely!

Faruk
25 Dezember 2021
Tommy
21 Dezember 2021

Top

Emel
21 Dezember 2021

Snelle bezorging en lekker eten!

Muhammed Ali
21 Dezember 2021

Ik vond het jammer dat de bezorger me niet groette. De doner is lekker maar persoonlijk vind ik het niet geschikt voor bezorgen want ook al was het eten snel geleverd at ik deels gedroogde vet dat zeg maar wit wordt als het vlees afkoelt. Het is meer geschikt om gelijk op locatie te eten. Maar ondanks dat was het eten wel lekker. Misschien als het salade wat citroensap of iets dergelijks erbij had dan zou het nog fantastischer worden. Ik vind het lekkerste bij jullie de houtskoolbarbecue. Alleen jammer dat je niet apart patat erbij kan bestellen of dat de vakjes niet helemaal gevuld zijn met patat of rijst ook al betaal je er wel voor.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saray Restaurant

Goedendag. Bedankt voor uw feedback. We excuseren ons namens de bezorger! We hebben er meteen werk van gemaakt en de aandachtspunten doorgenomen. Nogmaals bedankt voor uw feedback en tot ziens!

L
21 Dezember 2021
Tarik
19 Dezember 2021
Meltem
11 Dezember 2021

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk!

Ipek
11 Dezember 2021

Wauw wat een snelle service! Eerste keer besteld hier en het eten was supper lekker. Herhaling vatbaar!

LC
6 Dezember 2021

Topkwaliteit eten!

Antwort von Saray Restaurant

Dank U!

Anoniem
3 Dezember 2021

Eten was lauw toen wij het kregen. Was namelijk bij het verkeerde huisnummer bezorgd. Buren hadden aangegeven dat het niet hun eten was, maar de bezorger luisterde niet naar ze zeiden de buren. Zit je thuis te wachten met de kinderen. Dit hebben wij nog niet eerder gehad bij Saray. Wel jammer. Gelukkig hebben wij eerlijke buren die in de kou en regen het eten naar ons brachten.

Antwort von Saray Restaurant

Goedendag, bedankt voor uw feedback. Er is een misverstand ontstaan omdat deze bezorger een Engelstalig meneer is. Volgende keer kunt u ook altijd bellen naar de zaak en dit aangeven zodat wij ons hierop kunnen verbeteren. Excuses voor het ongemak, bedankt voor uw bestelling!

Maryam
29 November 2021

Wat een service! Wat is het eten heerlijk. Hiermee bedoel ik dat het eten vol van smaak is. Ambachtelijke doner, sappig vlees en perfecte Turkse barbecue. Zo moet grill zijn. Mooi verpakt, alsof het geen bezorging was. Het eten was goed op temperatuur. Iedereen heeft genoten. Super lieve bezorger. Grappige medewerker aan de lijn tijdens het bestellen. Grapjes moeten kunnen in deze tijd. Hou ervan! Tot de volgende keer! Blijf in wateringen bezorgen :)

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback! Leuk om te horen allemaal 😊

Marco
24 November 2021
Ser
17 November 2021
M
14 November 2021
Sust
22 Oktober 2021

Het was heerlijk en optijd bezorgd. !!!! Volgende keer weer bestellen bij Sarsy

Mary
22 Oktober 2021

Heerlijk vers en snel

Sezgin
17 Oktober 2021

Was wel koud jammer Elhamdullah was wel lekker maar je maakt het goed volgende keer wel goed

Antwort von Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback, we zullen er alles aan doen om bij uw volgende bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Houd rekening met afstand en drukte in het verkeer. Fijne avond toegewenst!

Mahmud
11 Oktober 2021

Lekker lekker en nogmaals lekker. Zelfs die meze’s heerlijk. Alles zit erin van brood tot tandenstoker 👍 ga zo door zal ik zeggen.

Murat
7 Oktober 2021

Zalig zelfgemaakte doner, echt Turkse stijl

Car
6 Oktober 2021
Selma
6 Oktober 2021

Ik heb gister een kipschotel besteld en 'n broodje doner. Maar het viel zwaar tegen dit keer. Je betaalt extra voor rijst, en krijgt een klein bakje wat maar voor de helft gevuld is. Geen brood bij de mezze, en de frietjes waren allemaal halfgebroken, doorbakken restjes. Wel jammer want het broodje doner en de mezze vielen bij ons altijd in de smaak. Ps 1 mini bakje knoflooksaus voor een grote donerbroodje vind ik ook echt gierig..

Patrick Engelen
28 September 2021

Vertrouwd, zoals altijd. De beste Turkse keuken😍

Antwort von Saray Restaurant

Dank u zeer!

Neslihan Yildiz
21 September 2021
Volkan
4 September 2021
Sezer
16 Juli 2021

Snel bezorgd, eten was warm en super lekker. Groot respect voor de kwaliteit en service.

Antwort von Saray Restaurant

Dank U!

Nor
13 Juli 2021

1 woord: TOP Bestelling binnen het uur op zaterdagavond. Verpakking is zeer professioneel en goed in orde. Geen lekkend aluminium bakje. Salade in een apart bakje en blijft vers en knapperig. Eten is heerlijk, vers bereid en goede porties. Beste (bezorg)restaurant uit de Turkse keuken voor mij in Den Haag (en ik heb er veel gehad).

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

Umit
12 Juli 2021
Ryan
8 Juli 2021

Zoals altijd perfect, lekker malse döner! Goed warm nog, gewoon de beste in Den Haag en misschien wel van Nederland!!

Antwort von Saray Restaurant

WauwâœŒđŸ»đŸ†

Arif
6 Juli 2021

GEWELDIG! SUPER SNEL BEZORGD EN HEERLIJK OOK NOG!!!!

Salih
6 Juli 2021

Jammer dat de doner heel vroeg al op is voor de rest perfect

Abba
20 Juni 2021

Heerlijk lekker đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

adem
17 Juni 2021

beste doner van Den Haag

Fam. Wit
16 Juni 2021

Heerlijk, snel en uitgebreid!

Melisa
9 Juni 2021

Werkelijk waar, het lekkerste Turks restaurant in Den Haag en omgeving! Top!

Antwort von Saray Restaurant

Wat een eer! Bedankt voor uw feedback!

Muhammed Gölali
8 Juni 2021

Heerlijk gegeten, mijn complimenten!

Antwort von Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback!

Salim
31 Mai 2021

10+10

Antwort von Saray Restaurant

Dank U!

Anoniem
28 Mai 2021

Het eten was weer heerlijk op helaas de patat na. Patat was slap en soms ook niet gaat. Jammer. Wij bestellen vaker , maar hebben dit niet eerder gehad

Antwort von Saray Restaurant

Goedendag. Wij proberen altijd alles keurig netjes te bezorgen. Ik kan zien dat u een vaste klant bent van ons. Soms met de drukte gebeurt het wel is dat we dingen over het hoofd zien. Neem aub de volgende keer contact op met ons zodat wij meteen alle minpunten kunnen oplossen zoals u dat gewend bent van ons. Hopelijk tot snel!

Abdoel
24 Mai 2021

Mixed grill en kofte schotel. Goed gekruid en lekkere houtskool smaak. Bezorging snel, goed op de hoogte gehouden. Een minpunt; porties beetje aan kleine kant.

Antwort von Saray Restaurant

Goedendag, bedankt voor uw feedback. Wij proberen zoveel mogelijk de beste samenstelling voor de beste prijs te doen. In een mix grill zitten totaal 3 stukjes kipfilet, 3 stukjes lams, 3 stukjes kip vleugel, 1 spies adana kebap, 1 lamskotelet. We serveren het gerecht inclusief rijst, brood, salade, saus en meze. Alles voor maar 17,50 in een professionele verpakking en geen spons of aluminium bakjes. U krijgt verpakte bestek met alles erop en er aan ( denk aan tandenstoker, wet tissue, aparte servet, lepel, vork, mes). We hopen u snel terug te zien. Nogmaals bedankt!

Rida
23 Mai 2021
Ahmad Al Refai
14 Mai 2021

De lekkerste. Grill in Den haag We hebben erg genieten van

Antwort von Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen!

R Remak
12 Mai 2021

Heerlijk als altijd!!!

Meltem
7 Mai 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd. Dank je wel

Antwort von Saray Restaurant

Dank u!

Feray
2 Mai 2021

Het eten kwam snel en lekker warm aan. Het eten was weer heerlijk! En wat ons iedere keer opvalt is de grote hoeveelheid van de porties.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saray Restaurant

Eet smakelijk!

Sezgin
28 April 2021

Was weer top

Antwort von Saray Restaurant

Dank u voor uw feedback!

Rodi
17 April 2021
i.r
16 April 2021
Meltem
15 April 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Emel
13 April 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging

Cihad
10 April 2021

- Snel - Warm - Veel - Lekker

Yvonne
7 April 2021

Goede service, snelle levering en lekker eten.

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

Onur goerboez
30 MĂ€rz 2021

Zeer snel bezorgd en goed ga zo door

Cihad
27 MĂ€rz 2021

Wat een kwaliteit! Ver boven alle andere restaurants waar ik besteld heb. Ook nog eens snelle levering en gewoon zodanig warm alsof het net van de grill is gekomen.

Antwort von Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback!

Anoniem
24 MĂ€rz 2021

Eten was heerlijk, lekker warm bij het uitpakken. Hoeveelheid was perfect. De mixgrill is echt een aanrader. De mix van witte rijst en bulgur ‘’heerlijk’’. Saray bedankt! En tot gauw weer.

Ismail
23 MĂ€rz 2021

Zeer tevreden

altun
21 MĂ€rz 2021

Online besteld en nog gebeld , maar krijg toch niet hoe ik het bestelde !! Hiervoor was alles oké maar de services gaat achterruit !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saray Restaurant

Beste klant. Spijtig om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft moeten ervaren. Tijdens topdrukte en spitsuren kan het helaas voorkomen dat we fouten maken. Onze excuses voor het ongemak.

Hakan
13 MĂ€rz 2021

Eten was koud aan gekomen terwijl t 2 minuten rijden is

Antwort von Saray Restaurant

Goedendag. Uw bestelling was meteen de deur uit gegaan en binnen 5 minuten bezorgd. Heeft u uw bestelling meteen gegeten of laten wachten? Uw bestelling is om 13:06 binnen gekomen en 13:20 de deur uitgegaan. Rond 13:25 is het bezorgd. Met vriendelijke groet!

Huseyin
10 MĂ€rz 2021

We zijn heel erg tevreden met jullie service en producten

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback

Murat
8 MĂ€rz 2021

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit

Billy
7 MĂ€rz 2021
Haya
6 MĂ€rz 2021

Dear Saray team, I love your food and my friends and I usually order from your restaurant or go there in person. However, I have to say that I was very disappointed with the food i ordered yesterday. The chicken was dry, the food was very cold, and there wasn't enough salad.

Antwort von Saray Restaurant

Dear customer. We want to apologize for your bad experience. We will investigate what went wrong and we will catch up to compensate this bad experience. You'll hear soon from us.

Zeynel
26 Februar 2021

Vlees is zeer hoge kwaliteit overheersende smaak, heerlijk eten echt van genoten is een aanrader

E.
21 Februar 2021

Lekkere broodje döner

Dogan
21 Februar 2021

Top top top

Oktay
15 Februar 2021

Echte lekkere eten

ErgĂŒn
15 Februar 2021

Top, zoals altijd 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Goerboez
6 Februar 2021

Ik ken geen betere dan hier !! Alleen de verpakking zo professioneel netjes ga zo door zal ik zeggen

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback đŸ™đŸ»

Emel
3 Februar 2021
Sezgin
1 Februar 2021

Nr 1 Alles was Heerlijk dank je wel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saray Restaurant

Afiyet olsun!

Mo
28 Januar 2021

Was precies op tijd en het smaakte zoals altijd super!!

Emre reizen
23 Januar 2021

Altijd super lekker gerechten

Victor
23 Januar 2021

Erg lekker! Zeker een aanrader

Mokhtar
20 Januar 2021

Beste service en lekkerste eten

Sahin Duygulu
15 Januar 2021

Wij bestellen vaker hier, het eten is zoals altijd goed en de bezorging is snel!

Ryan Remak
12 Januar 2021

Ik heb nu 5 å 6 keer besteld en elke keer was het top! De döner verreweg het beste van Den Haag en omstreken! HEERLIJK

WS
9 Januar 2021

HEERLIJK!

Duram
29 Dezember 2020

Top zoals altijd. Heerlijk vlees.

Rizie
27 Dezember 2020
Anoniem
27 Dezember 2020

Beste van Den Haag

Rizie
27 Dezember 2020
Dogan
20 Dezember 2020

Top top top!!! Altijd goed vlees

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Winish N
19 Dezember 2020

Geweldige kipvleugels en kipfilet. Heerlijk gegeten zoals altijd. Bezorging ook super snel.

Emel
16 Dezember 2020

Vandaag weer besteld bij Saray restaurant. Het eten was zoals altijd heerlijk en warm bezorgd. De bezorger stond op aangegeven tijdstip voor de deur. Ik zal zeker blijven bestellen bij dit restaurant.

Katarina
16 Dezember 2020

Food without real flavour. Lamb was very difficult to eat and not really tasty. In general, we were very disappointed. :(

Antwort von Saray Restaurant

Dear Katarina. We are sorry that you are disappointed in our food. Sometimes people just have another taste and knowledge about food. This is going also compared with different cultures etc. We hope we can satisfy you when you order next time. Thanks for your feedback!

Anoniem
15 Dezember 2020

Top

Aaaa
12 Dezember 2020

Lekker en snel!

T.S
10 Dezember 2020

Het eten is zoals altijd Heerlijk!! Wordt netjes op tijd bezorgd en het is ook nog s warm đŸ€— zeker voor herhaling vatbaar! 😁 Groeteeeeeee van The Kierveler

Ozlem
8 Dezember 2020

Lekker eten. Mijn collega’s zijn nu verslaafd aan SarayđŸ€­. Je krijgt zo veel terug voor je geld. Top service.

Antwort von Saray Restaurant

bedankt voor uw leuke feedback :D

O.Sahin
5 Dezember 2020

Vlees smaakt geweldig bij jullie! Service = goed, klantvriendelijkheid tevreden.. Ik bestel graag bij jullie :)

Antwort von Saray Restaurant

đŸ†đŸ”„

Anoniem
5 Dezember 2020
Anoniem
5 Dezember 2020

Patat was helaas bijna koud. De rest van het eten was zoals wij gewend zijn. Lekker!

Antwort von Saray Restaurant

Wegens drukte zien we soms kleine dingen over het hoofd. Excuus voor het ongemak. Bedankt voor uw feedback!

Mina
4 Dezember 2020

Eten smaakt heerlijk !! En bezorgen komen ze netjes op tijd!

Antwort von Saray Restaurant

Dank U!

Burcu Yildirim
4 Dezember 2020

Ayran siparis etmistim gelmedi. Postcode 2548MN

L Ayrova
28 November 2020

Alles is heerlijk en altijd op tijd bezorgd !

Antwort von Saray Restaurant

đŸ™đŸ»

DADAS
24 November 2020

HAYIRLI ISLER,,GARDASLAR. SUPER EN HEEL LEKKER ETEN BIJ SARAY HESEN EMMI,,IS EEN TRADITIE GEWORDEN,,EN PERSONEEL HEEL VRIENDELIJK EN GASTVRIJ..DAT IS HET FIJNSTE WAT MEN VERWACHT ALS TRADITIE,,GROET EN SELAMLAR,

Antwort von Saray Restaurant

đŸ™đŸ»

Dogan
24 November 2020

Top top top!!! Vlees is altijd goed

Antwort von Saray Restaurant

đŸ™đŸ»

Kaan
18 November 2020
Eken
16 November 2020
Emin
12 November 2020

Heerlijke soep en prima op tijd bezorgd. kippetjes op de gril is absolute aanrader.

Tahsin
10 November 2020

Lekker eten en snelle bezorging 👍

Willem Sanderse
8 November 2020

Heerlijke Mix Grill, met lekkere bijgerechten, zoals brood, salade, sausen en frietjes. We hebben ervan genoten. Bedankt.

Ergun Agirman
7 November 2020

MĂŒkemmel,ve yemiz temiz,saygı ve sevgilerimle 👍

haydar
1 November 2020
C.
1 November 2020

Beste van Den Haag

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

anoniem
1 November 2020
W.N.
30 Oktober 2020

Heerlijke kipvleugels en kipfilet in combinatie met het patat, saus en salade. Bezorging altijd supersnel en zeker een aanrader!

Dogan
29 Oktober 2020

Top zoals altijd

hamid
28 Oktober 2020

lekkere eten, helaas te weinig vlees

Antwort von Saray Restaurant

Beste Heer, bedankt voor uw reactie! Voor broodjes en wraps grill krijgt u voor maar 2.50 euro meer het dubbele aan vlees. U kunt dit kiezen tijdens het bestellen. Bedankt voor uw bestelling!

Jiar
27 Oktober 2020

Net als altijd , heerlijk 👍

Ergun
25 Oktober 2020

Heerlijk zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Golali
24 Oktober 2020

Döner was heerlijk!

Dogan
22 Oktober 2020

Heerlijk vlees. Alles vers! Gewoon top

E.y
22 Oktober 2020
Rizie
19 Oktober 2020

kleine opmerking bezorger aangeven dat het eten in juiste staat aanleveren belangrijker is dan snelheid. Voor de rest zoals altijd smaakt alles enorm goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Clarita
18 Oktober 2020

Super lekker

Sadra
18 Oktober 2020

Heerlijk gegeten, snel geleverd

Hayat
9 Oktober 2020

Ik schrijf normaal geen reviews maar het eten was erg lekker en de service was top!!! Ik kon het niet laten. Zeker een aanrader!

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

Yilmaz
3 Oktober 2020

Herzamanki gibi lezzetli

Rowan
2 Oktober 2020

Het eten was weer perfect zoals gewoonlijk ,snelle bezorging

Metin Ates
25 September 2020

Deze keer ff geen tijd om zelf te gaan eten in het restaurant dus dan maar bestellen en zoals altijd weer overweldigend gegeten. Bezorging was op tijd. Netjes ingepakt en dus goed warm geleverd. Een begrip in Den Haag

Antwort von Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback!

Ali
17 September 2020

Kwaliteit eten, altijd nette bezorgers. Veel restaurants zouden een voorbeeld aan jullie kunnen nemen!

Ali
9 September 2020

Jullie döner doet me denken aan Turkije, heerlijk man.

Ali
30 August 2020

Met Ă©Ă©n woord: FANTASTISCH!

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

Ali
30 August 2020
Ryan
29 August 2020

Altijd goed, deze keer weer! Niks veranderen!!

Ali
26 August 2020

Heerlijk

Ali
25 August 2020

Vers en kwaliteit vlees, dat proef je. Alles hier is kwaliteit

Anoniem
19 August 2020
Ali
17 August 2020

Nooit iets te klagen! Je merkt bij iedere bestelling dat ze de kwaliteit hoog in het vaandel hebben, top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ali
12 August 2020

Zoals altijd heerlijk en goede service!!

Ali
8 August 2020

Besta adana in denhaag

Anoniem
7 August 2020
Fatma
7 August 2020

Ontzettend lekker gegeten! Ruime porties, bij bezorging nog lekker warm. Zal er zeker vaker bestellen!

Raffi
3 August 2020

Altijd heerlijk , altijd sneller dan verwacht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rizie
2 August 2020
Ali
27 Juli 2020

Ongelooflijk lekker. Zij hebben de lekkerste döner op het menu. Bezorgers altijd nette jongens, ga zo door.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ali
24 Juli 2020

Goed eten goede bezorgers. Zo hoort het!

Soufian
23 Juli 2020

Top service!! Beste restaurant in Den Haag echt een aanrader!! Zal hier zeker vaker bestellen.

Rizie
22 Juli 2020
Latoya
19 Juli 2020

Toppie. Het eten is goed warm bezorgd. Alleen de friet bij menu volgende keer apart verpakken, omdat de friet erg slap was.

Anoniem
17 Juli 2020
Rizie
13 Juli 2020
Rizie
12 Juli 2020
Rizie
10 Juli 2020
Zarife
4 Juli 2020

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel.

Fatima
3 Juli 2020

Heerlijk eten en top service

Rizie
2 Juli 2020
Ali G
30 Juni 2020
Ali
11 Juni 2020

Heerlijk en VERS eten. Ik bestel nergens anders meer!

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

Bicer
6 Juni 2020

Eten was lekker en warm toen het bezorgd werd. Misschien wel een idee om de kip apart van de patat te doen. Dan wordt de patat niet slap van het vocht van de kip.

Antwort von Saray Restaurant

Bedankt voor uw feedback!

Muhammed Golali
2 Juni 2020

Heerlijk gegeten!

Oguzhan Yildirim
1 Juni 2020
Ruud
28 Mai 2020
Luciano
27 Mai 2020

Altijd kwaliteit food.

Amit
27 Mai 2020

Goed eten en snelle bezorging, kortom zeer tevreden!

Rizie
22 Mai 2020
Khaoula
21 Mai 2020

Aanrader mensen! Aardig personeel, service is top en eten was heerlijk en op tijd! Voortaan bestellen wij altijd hier.

Antwort von Saray Restaurant

đŸ™đŸ»

Serap
20 Mai 2020

Geweldig, goed op tijd bezorgd. Lekker alles op smaak. Zeker voor herhaling vatbaar

Antwort von Saray Restaurant

Dank U!

Rizie
20 Mai 2020

Zoals altijd top kwaliteit en service. Soep smaakte wel anders dan wat ik gewend ben bij schalk burgerstaat. Anders is minder lekker helaas.

Antwort von Saray Restaurant

Goedendag. Bedankt voor uw feedback. Omdat 2 verschillende kokken de soepen maken bij 2 verschillende vestigingen is het gebruikelijk dat de recepten en smaken kunnen verschillen. We proberen zoveel mogelijk beide vestigingen op zelfde niveau te houden. Vriendelijk bedankt voor uw opmerking!

Fi
19 Mai 2020
Adam
15 Mai 2020

Eten was lekker. Goede smaak en kruiden. Patat was heel erg zacht geworden door bedekken met folie, jammer. Smaak was goed. Ook zit er gevoelsmatig weinig vlees in de broodjes.

Antwort von Saray Restaurant

Vriendelijk bedankt voor uw review! Patat zal helaas altijd ietsjes slapper aankomen dan dat u gewend bent bijvoorbeeld hier te eten. Volgende keer raad ik aan om rijst te nemen. Wat hoeveelheid vlees betreft in de broodjes, voor alleen maar 2,50 euro meer krijgt u het dubbele aan vlees in uw broodjes! Tot de volgende keer.

E. Karaguzel
15 Mai 2020

Zo, wat was het eten heerlijk!!! je proeft het eten uit de steenoven. de bezorging was top!! en zeker op tijd. Dank hiervoor!!

Emre TĂŒysĂŒz
15 Mai 2020

Woorden kunnen niet beschrijven hoe het smaakt, dan maar cijfers : 10/10!

Antwort von Saray Restaurant

Geweldig om zulke reacties te zien. Vriendelijk bedankt! We zullen er alles aan doen om jullie tevreden te houden!

Datau family
12 Mai 2020

Ons favoriete Turkse restaurant , de Döner is ambachtelijk gemaakt en dat proef je.

Antwort von Saray Restaurant

vriendelijk bedankt!

Nihat
10 Mai 2020
Sandra
7 Mai 2020

De beste döner van de stad. Snelle en prettige levering, gratis baklava, heerlijk, cok gĂŒzel, bedankt ! 😊

Antwort von Saray Restaurant

đŸ˜ŠđŸ‘đŸ» Dank U!

MY
6 Mai 2020

Na 15 jaar Istanbul waar je snel went aan een “gouden standaard” is dit de beste döner die ik tot nu toe in NL heb gegeten. Zeer klantvriendelijk, snelle service voor een goede prijs...petje af Saray Den Haag!!!

Antwort von Saray Restaurant

Wat een motiverende feedback. Heel erg mooi om te zien dat u ons zo ervaart. Vriendelijk bedankt!

Kevin
6 Mai 2020

Heerlijk eten van een goede kwaliteit!

Pooja
5 Mai 2020

1ste X hier besteld en zeker niet de laatste keer. Vlees was lekker gekruid en goed gegrild! Opmerkingen zijn gelezen maar wel voor de helft want ik wilde geen rijst en salade (aangegeven eet dat niet en is zonde om weg te gooien) maar heb dat alsnog meegekregen. Volgende keer ook meer saus want 1 kleine bakje was niet genoeg voor 2 gerechten. Broodje Adana was wel karig en snap nu ook dat er optie extra adana wordt gegeven maar voor €7,50 mag er nog wel een spiesje op hoor ;-) Verder super lekker gegeten! (Tip: extra saus meegeven, mixgrill Lams toevoegen en patat/aardappelschijfjes)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saray Restaurant

Beste, We gaan ons menu uitbreiden met keuze met of zonder friet. Per gerecht krijgt u altijd 1 knoflooksaus en sambal. Onder kopje extra's kunt u meer knoflooksaus aanklikken. Vriendelijk bedankt voor uw feedback, tot de volgende keer!

Sandra
4 Mai 2020
Haider
3 Mai 2020

Behalve dat het eten zo lekker was, kreeg je nog bestek en een natte doekje, wat je nauwelujks ziet bij een ander grill restaurant. En ja het eten wordt snel bezorgd.

Antwort von Saray Restaurant

dank u!

Sandra
2 Mai 2020

zoals altijd heerlijk eten, lekker snelle levering.

Muhammed Golali
30 April 2020

Heerlijk gegeten!

Antwort von Saray Restaurant

dank u!

Nuraya
23 April 2020

Top!! heerlijk gegeten! Zeker een aanrader!!

Antwort von Saray Restaurant

dank u!

Mohammed Donmez
23 April 2020
Nuraya
22 April 2020

De beste mix grill! Met heel vriendelijk personeel! Mijn nieuwe favoriete restaurant! Heerlijk warm, vers en supersnel bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fehmi
17 April 2020

Alles perfect

Mamadou
15 April 2020

Heerlijk eten

Antwort von Saray Restaurant

dank u!

Yilmaz
12 April 2020

Website is zo makkelijk en zonder enige poespas... eten is zoals altijd heerlijk, service is ongetwijfekd optimaal!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ali
11 April 2020

Grill van saray blijft voor mij de beste!