Beoordelingen van Saray Restaurant Den Haag

Recente recensies van Saray Restaurant Den Haag

5 sterren na 135 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Snel - Warm - Veel - Lekker

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle levering en lekker eten.

Reactie van Saray Restaurant:Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd en goed ga zo door

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een kwaliteit! Ver boven alle andere restaurants waar ik besteld heb. Ook nog eens snelle levering en gewoon zodanig warm alsof het net van de grill is gekomen.

Reactie van Saray Restaurant:Bedankt voor uw feedback!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, lekker warm bij het uitpakken. Hoeveelheid was perfect. De mixgrill is echt een aanrader. De mix van witte rijst en bulgur ‘’heerlijk’’. Saray bedankt! En tot gauw weer.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en nog gebeld , maar krijg toch niet hoe ik het bestelde !! Hiervoor was alles oké maar de services gaat achterruit !!

Reactie van Saray Restaurant:Beste klant. Spijtig om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft moeten ervaren. Tijdens topdrukte en spitsuren kan het helaas voorkomen dat we fouten maken. Onze excuses voor het ongemak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud aan gekomen terwijl t 2 minuten rijden is

Reactie van Saray Restaurant:Goedendag. Uw bestelling was meteen de deur uit gegaan en binnen 5 minuten bezorgd. Heeft u uw bestelling meteen gegeten of laten wachten? Uw bestelling is om 13:06 binnen gekomen en 13:20 de deur uitgegaan. Rond 13:25 is het bezorgd. Met vriendelijke groet!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn heel erg tevreden met jullie service en producten

Reactie van Saray Restaurant:Vriendelijk bedankt voor uw feedback

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dear Saray team, I love your food and my friends and I usually order from your restaurant or go there in person. However, I have to say that I was very disappointed with the food i ordered yesterday. The chicken was dry, the food was very cold, and there wasn't enough salad.

Reactie van Saray Restaurant:Dear customer. We want to apologize for your bad experience. We will investigate what went wrong and we will catch up to compensate this bad experience. You'll hear soon from us.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlees is zeer hoge kwaliteit overheersende smaak, heerlijk eten echt van genoten is een aanrader

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodje döner

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echte lekkere eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ken geen betere dan hier !! Alleen de verpakking zo professioneel netjes ga zo door zal ik zeggen

Reactie van Saray Restaurant:Vriendelijk bedankt voor uw feedback 🙏🏻

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nr 1 Alles was Heerlijk dank je wel

Reactie van Saray Restaurant:Afiyet olsun!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was precies op tijd en het smaakte zoals altijd super!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker gerechten

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Zeker een aanrader

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste service en lekkerste eten

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaker hier, het eten is zoals altijd goed en de bezorging is snel!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu 5 á 6 keer besteld en elke keer was het top! De döner verreweg het beste van Den Haag en omstreken! HEERLIJK

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd. Heerlijk vlees.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste van Den Haag

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top!!! Altijd goed vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kipvleugels en kipfilet. Heerlijk gegeten zoals altijd. Bezorging ook super snel.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer besteld bij Saray restaurant. Het eten was zoals altijd heerlijk en warm bezorgd. De bezorger stond op aangegeven tijdstip voor de deur. Ik zal zeker blijven bestellen bij dit restaurant.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food without real flavour. Lamb was very difficult to eat and not really tasty. In general, we were very disappointed. :(

Reactie van Saray Restaurant:Dear Katarina. We are sorry that you are disappointed in our food. Sometimes people just have another taste and knowledge about food. This is going also compared with different cultures etc. We hope we can satisfy you when you order next time. Thanks for your feedback!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd Heerlijk!! Wordt netjes op tijd bezorgd en het is ook nog s warm 🤗 zeker voor herhaling vatbaar! 😁 Groeteeeeeee van The Kierveler

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Mijn collega’s zijn nu verslaafd aan Saray🤭. Je krijgt zo veel terug voor je geld. Top service.

Reactie van Saray Restaurant:bedankt voor uw leuke feedback :D

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees smaakt geweldig bij jullie! Service = goed, klantvriendelijkheid tevreden.. Ik bestel graag bij jullie :)

Reactie van Saray Restaurant:🏆🔥

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was helaas bijna koud. De rest van het eten was zoals wij gewend zijn. Lekker!

Reactie van Saray Restaurant:Wegens drukte zien we soms kleine dingen over het hoofd. Excuus voor het ongemak. Bedankt voor uw feedback!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt heerlijk !! En bezorgen komen ze netjes op tijd!

Reactie van Saray Restaurant:Dank U!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ayran siparis etmistim gelmedi. Postcode 2548MN

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is heerlijk en altijd op tijd bezorgd !

Reactie van Saray Restaurant:🙏🏻

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HAYIRLI ISLER,,GARDASLAR. SUPER EN HEEL LEKKER ETEN BIJ SARAY HESEN EMMI,,IS EEN TRADITIE GEWORDEN,,EN PERSONEEL HEEL VRIENDELIJK EN GASTVRIJ..DAT IS HET FIJNSTE WAT MEN VERWACHT ALS TRADITIE,,GROET EN SELAMLAR,

Reactie van Saray Restaurant:🙏🏻

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top!!! Vlees is altijd goed

Reactie van Saray Restaurant:🙏🏻

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep en prima op tijd bezorgd. kippetjes op de gril is absolute aanrader.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging 👍

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Mix Grill, met lekkere bijgerechten, zoals brood, salade, sausen en frietjes. We hebben ervan genoten. Bedankt.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mükemmel,ve yemiz temiz,saygı ve sevgilerimle 👍

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste van Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kipvleugels en kipfilet in combinatie met het patat, saus en salade. Bezorging altijd supersnel en zeker een aanrader!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere eten, helaas te weinig vlees

Reactie van Saray Restaurant:Beste Heer, bedankt voor uw reactie! Voor broodjes en wraps grill krijgt u voor maar 2.50 euro meer het dubbele aan vlees. U kunt dit kiezen tijdens het bestellen. Bedankt voor uw bestelling!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd , heerlijk 👍

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Döner was heerlijk!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees. Alles vers! Gewoon top

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kleine opmerking bezorger aangeven dat het eten in juiste staat aanleveren belangrijker is dan snelheid. Voor de rest zoals altijd smaakt alles enorm goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel geleverd

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf normaal geen reviews maar het eten was erg lekker en de service was top!!! Ik kon het niet laten. Zeker een aanrader!

Reactie van Saray Restaurant:Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Herzamanki gibi lezzetli

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer perfect zoals gewoonlijk ,snelle bezorging

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer ff geen tijd om zelf te gaan eten in het restaurant dus dan maar bestellen en zoals altijd weer overweldigend gegeten. Bezorging was op tijd. Netjes ingepakt en dus goed warm geleverd. Een begrip in Den Haag

Reactie van Saray Restaurant:Bedankt voor uw feedback!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten, altijd nette bezorgers. Veel restaurants zouden een voorbeeld aan jullie kunnen nemen!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie döner doet me denken aan Turkije, heerlijk man.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met één woord: FANTASTISCH!

Reactie van Saray Restaurant:Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, deze keer weer! Niks veranderen!!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en kwaliteit vlees, dat proef je. Alles hier is kwaliteit

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit iets te klagen! Je merkt bij iedere bestelling dat ze de kwaliteit hoog in het vaandel hebben, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en goede service!!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besta adana in denhaag

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! Ruime porties, bij bezorging nog lekker warm. Zal er zeker vaker bestellen!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk , altijd sneller dan verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk lekker. Zij hebben de lekkerste döner op het menu. Bezorgers altijd nette jongens, ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten goede bezorgers. Zo hoort het!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!! Beste restaurant in Den Haag echt een aanrader!! Zal hier zeker vaker bestellen.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie. Het eten is goed warm bezorgd. Alleen de friet bij menu volgende keer apart verpakken, omdat de friet erg slap was.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en top service

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en VERS eten. Ik bestel nergens anders meer!

Reactie van Saray Restaurant:Vriendelijk bedankt voor uw feedback!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm toen het bezorgd werd. Misschien wel een idee om de kip apart van de patat te doen. Dan wordt de patat niet slap van het vocht van de kip.

Reactie van Saray Restaurant:Bedankt voor uw feedback!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd kwaliteit food.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle bezorging, kortom zeer tevreden!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader mensen! Aardig personeel, service is top en eten was heerlijk en op tijd! Voortaan bestellen wij altijd hier.

Reactie van Saray Restaurant:🙏🏻

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, goed op tijd bezorgd. Lekker alles op smaak. Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Saray Restaurant:Dank U!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top kwaliteit en service. Soep smaakte wel anders dan wat ik gewend ben bij schalk burgerstaat. Anders is minder lekker helaas.

Reactie van Saray Restaurant:Goedendag. Bedankt voor uw feedback. Omdat 2 verschillende kokken de soepen maken bij 2 verschillende vestigingen is het gebruikelijk dat de recepten en smaken kunnen verschillen. We proberen zoveel mogelijk beide vestigingen op zelfde niveau te houden. Vriendelijk bedankt voor uw opmerking!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Goede smaak en kruiden. Patat was heel erg zacht geworden door bedekken met folie, jammer. Smaak was goed. Ook zit er gevoelsmatig weinig vlees in de broodjes.

Reactie van Saray Restaurant:Vriendelijk bedankt voor uw review! Patat zal helaas altijd ietsjes slapper aankomen dan dat u gewend bent bijvoorbeeld hier te eten. Volgende keer raad ik aan om rijst te nemen. Wat hoeveelheid vlees betreft in de broodjes, voor alleen maar 2,50 euro meer krijgt u het dubbele aan vlees in uw broodjes! Tot de volgende keer.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo, wat was het eten heerlijk!!! je proeft het eten uit de steenoven. de bezorging was top!! en zeker op tijd. Dank hiervoor!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Woorden kunnen niet beschrijven hoe het smaakt, dan maar cijfers : 10/10!

Reactie van Saray Restaurant:Geweldig om zulke reacties te zien. Vriendelijk bedankt! We zullen er alles aan doen om jullie tevreden te houden!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons favoriete Turkse restaurant , de Döner is ambachtelijk gemaakt en dat proef je.

Reactie van Saray Restaurant:vriendelijk bedankt!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste döner van de stad. Snelle en prettige levering, gratis baklava, heerlijk, cok güzel, bedankt ! 😊

Reactie van Saray Restaurant:😊👍🏻 Dank U!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 15 jaar Istanbul waar je snel went aan een “gouden standaard” is dit de beste döner die ik tot nu toe in NL heb gegeten. Zeer klantvriendelijk, snelle service voor een goede prijs...petje af Saray Den Haag!!!

Reactie van Saray Restaurant:Wat een motiverende feedback. Heel erg mooi om te zien dat u ons zo ervaart. Vriendelijk bedankt!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten van een goede kwaliteit!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ste X hier besteld en zeker niet de laatste keer. Vlees was lekker gekruid en goed gegrild! Opmerkingen zijn gelezen maar wel voor de helft want ik wilde geen rijst en salade (aangegeven eet dat niet en is zonde om weg te gooien) maar heb dat alsnog meegekregen. Volgende keer ook meer saus want 1 kleine bakje was niet genoeg voor 2 gerechten. Broodje Adana was wel karig en snap nu ook dat er optie extra adana wordt gegeven maar voor €7,50 mag er nog wel een spiesje op hoor ;-) Verder super lekker gegeten! (Tip: extra saus meegeven, mixgrill Lams toevoegen en patat/aardappelschijfjes)

Reactie van Saray Restaurant:Beste, We gaan ons menu uitbreiden met keuze met of zonder friet. Per gerecht krijgt u altijd 1 knoflooksaus en sambal. Onder kopje extra's kunt u meer knoflooksaus aanklikken. Vriendelijk bedankt voor uw feedback, tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Behalve dat het eten zo lekker was, kreeg je nog bestek en een natte doekje, wat je nauwelujks ziet bij een ander grill restaurant. En ja het eten wordt snel bezorgd.

Reactie van Saray Restaurant:dank u!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk eten, lekker snelle levering.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Saray Restaurant:dank u!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! heerlijk gegeten! Zeker een aanrader!!

Reactie van Saray Restaurant:dank u!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste mix grill! Met heel vriendelijk personeel! Mijn nieuwe favoriete restaurant! Heerlijk warm, vers en supersnel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Reactie van Saray Restaurant:dank u!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Website is zo makkelijk en zonder enige poespas... eten is zoals altijd heerlijk, service is ongetwijfekd optimaal!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Grill van saray blijft voor mij de beste!